Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zlatokopka nebo slečna akorát

Zlatokopka nebo slečna "akorát"?

Rytmusovy ZLATOKOPKY zaútočily na posluchače jako rána elektrickým proudem, každý je chtěl poslouchat, každá z nás se vlní do rytmu "si vyjebaná zlatokopká..." ale jak je to doopravdy? Je každá blondýnka s ošklivým milencem zlatokopka? A co šprtka s diamantovým prstenem?
 
Mluví ze mě možná tak trochu zkušenost, možná spíš osobní pohled. Znám velkou spoustu slečen, které se zlatokopectví aktivně věnujou, ale i ty, co si radši zaplatí večeři o šesti chodech v Imperiálu samy.
 
Zlatokopka (GoldDigga)
Nutně to nemusí být sexy blondýnka vedle pupkatého strejdy. Zlatokopky se můžou skrývat klidně pod maskou ustrašené malé dívky s brýlemi, která si, ovšem, velice libuje v expensivních podnicích apod.
Jsi tak trochu ZK pokud....
...necháváš si platit za oblečení, kosmetiku, botičky, šperky
...tvůj muž tě absolutně v ničem nepřitahuje, takže s ním spíš jen kvůli hmotné odměny
...si tohle nikdy nepřiznáš ;D
 
Pokud nás kluk zve na večeři, na rande nám koupí kytičku nebo plyšáka a na Vánoce třeba hodinky, nejsme ještě nutně ZK. Pokud nám občas koupí něco hezkého, srdíčko z pouti, plyšáčka kterému v obchodě Didl neodoláme taky se nemusíme cítit zahanbeně.
 
Já osobně jako holka jsme zvyklá, že mě muž pozve na pití nebo do kina, není to nic za co bych já měla platit.
Už jste přemýšleli nad tím, že sexy blondýna vedle stokilového ošklivce se možná jen ten večer nechala pozvat na drink a teď mu povinně dělá společnost? (třeba mě jste tak viděli? :D)
 
Holka (chudák-jak-k-tomu-přišla)
Někdy se neubráníme materiální lásce mužů, koupit nám něco hezkého, nebo nás někde pozvat a ukázat se s námi je prostě pro ně tak trochu přirozené. Tvůj kluk ti nikdy nekoupil ani růžičku ani nic podobného? Nepozval tě ještě nikdy do kina nebo na zmrzlinu? Gratuluju, nechceš z něj nic dolovat, ale tohle není fér! Každá se můžeme cítit hýčkána a není jediný důvod proč hýčkána nebýt.
Není tvůj kluk zrovna krasavec roku a přesto tě krmí penězi i když ty nechceš? Bohužel, co se o tobě bude povídat nezměníš, ale můžeš se uklidňovat tím, že pravdu znáš, což je u pomluv opravdu to nejlepší, takže doporučuji :)