Jdi na obsah Jdi na menu
 


Proč ještě namáš kluka?

 

 

Infantilní smíšek
KDE TO DRHNE: Jestli ses do povědomí spolužáků zapsala jako "Nikýska, která má mocinky láda svoje belušky Denisku, Haničku a Peťulku, nejladši papá pizzu a nemá láda květáček, páč je fůůj", nediv se, že se ti kluci vyhýbají obloukem. Šišlání fakt není sexy. "Bára od nás ze třídy je krásná holka. Jenomže se pořád všemu hloupě chichotá, před písemkou si staví na lavici růžovýho medvídka pro štěstí a na xchatu má přezdívku Angel_pusinka. Máme z ní s klukama děsnou srandu," popisuje dětinské prohřešky sedmnáctiletý Pavel.
JAK Z TOHO VEN: Vyházej ze školního batohu plyšáky a na sešitové obaly přestaň lepit třpytivé samolepky. Nehihňej se a nenapodobuj slovník čtyřletý ségry. Když se proměníš z infantilního dítěte v cool slečnu, nápadníci se o tebe poperou jak malí kluci:-).

Nedbalý vzhled 
KDE TO DRHNE:
"Mojí noční můrou je holka, která páchne potem, má srostlý obočí a na tričku skvrnu od zubní pasty," vypadlo nedávno z osmnáctiletého bráchy mé kamarádky Lucky. Jasně, vzhled není ve vztahu to nejdůležitější. Nikdo taky netvrdí, že si máš z pokojíčku udělat soukromý kosmetický salon. Stačí, když budeš upravená a svěží.
JAK Z TOHO VEN: Používej antiperspirant, protože nikdo nechce chodit ‚s tou, co smrdí‘. Měj vždy po ruce žvýkačky pro případ, že se tvůj idol mihne na školní chodbě zrovna ve chvíli, kdy jsi dojedla chleba s česnekovou pomazánkou, který ti máma připravila k sváče. A i když se ti večer nechce, umyj si vlasy. Mastné háro ti na kráse nepřidá.

Ledová královna
KDE TO DRHNE: Kamarádi by za tebe dýchali, protože vědí, že jsi správná holka, která nezkazí žádnou legraci. Máš ale problém navázat kontakt s cizími lidmi. Působíš na ně nepřístupně a odtažitě, možná i trochu namyšleně. Za kamennou tváří pravděpodobně skrýváš vlastní nejistotu a malé sebevědomí. Připadá ti trapné usmívat se na cizí, natož na kluka, který se ti líbí.
JAK Z TOHO VEN: Usmívej se, komunikuj, buď zvědavá! Když ho potkáš, pro začátek nasaď na tvář lehkého přátelského smajlíka:-). Při pokecu s ním se netvař znuděně a dívej se mu do očí. A vyptávej se. (Fakt děláš karate, jó?) Klukům se líbí, když se o ně holka zajímá, připadají si důležití:-).

Dvě "P"
KDE TO DRHNE: Místo pověstných pěti P máš dvě. Jsi povrchní a pomlouváš. "Totálně mě znechutí, když s sebou holka všude tahá drbací kroužek svých kámošek. Pomlouvání je hrozná věc. A taky to, když žije jen vymetáním diskoték nebo řeší otázky typu: Nejsem moc tlustá? Nezdá se ti, že Katce to žlutý tričko vůbec nesluší? Ty chceš koupit popcorn? A víš, kolik má kalorií? Taková holka fakt není vhodný materiál pro vztah," tvrdí devatenáctiletý Petr.
JAK Z TOHO VEN: Když budeš pomlouvat, tvůj vysněný kluk se tě neodváží oslovit. Co kdybys ho odmítla a vzápětí zdrbla? Kluci se bojí kritiček a ještě víc prázdných bárbín, které zajímá jen péče o zevnějšek. Začni vnímat svět kolem a neřeš hlouposti.

Drsoňka a la kluk
KDE TO DRHNE: Pětka z matiky? No a...? To se vsákne. Zradila tě kámoška? Ať se jde bodnout. Všechno máš na háku. Platíš za rebela třídy, odsekáváš učitelům a po škole chodíš s klukama na pivko. Když tě někdo naštve, okamžitě vystartuješ: "Chceš ránu?" Se spolužačkami si nerozumíš, protože tě nebaví nákupy ani tříhodinové kecání o klukách. Oblečení neřešíš, v šatníku máš pár hoperských kalhot a tmavé mikiny.
JAK Z TOHO VEN: Kluci tě berou jako inventář party a oslovují tě důvěrně "vole". Je to proto, že v tobě vidí spíš kámoše než objekt milostné touhy. Zřejmě jim u tebe chybí víc holčičí něžnosti nebo sex-appealu. Nemusíš kvůli tomu vyházet oblíbené streetové oblečky a navléct se do růžové sukně. Stačí změnit přístup k životu a brát ho víc žensky. Neboj se ukázat city a přiznat, že jsi zamilovaná nebo že je ti zrovna do pláče.

Příliš dokonalá
KDE TO DRHNE: Vypadáš naprosto fantasticky a z fleku by ses mohla přihlásit do soutěže miss. Nejsi nafoukaná, máš partu skvělých přátel, na které je spolehnutí, ve škole ti to pálí. Víš, co chceš, nebojíš se říct svůj názor a jsi nejoblíbenější holka ze třídy. Chodíš do kurzu francouzštiny, na party s kamarády i do basketbalového kroužku. Jenže - s nikým nechodíš!
JAK Z TOHO VEN: Kde je problém? Jsi prostě příliš dokonalá a kluci se tě bojí oslovit. Předem si totiž říkají, že na takovou skvělou holku, jako jsi ty, nemají. Svazuje je strach z toho, že bys jejich pozvání na kafe stopro odmítla. Když se ti někdo zalíbí, prolom ledy jako první a neboj se začít s ním flirtovat. Taky by ses určitě bála oslovit Brada Pitta:-)!

PROČ nemáš kluka? Pohled z druhého břehu:-)
"Protože jsme nedostatkový zboží:-)! Ale ujišťuju tě, že i pro nás kluky je to peklo! Bydlím v Práglu, kde žijí tisíce nezadaných mladých holek, tedy vlastně mých potenciálních partnerek, ale stačí si udělat malý experiment: počkat čtvrt hoďky u výstupu z metra a pátrat v tom davu po nějaké slečně, která nevypadá jak podle modelkovský šablonky a její výraz neříká: ,Jestli ti venku neparkuje sporťák a tvůj nejlepší kámoš není Sámer Issa, tak na mě, brouku, zapomeň...‘ Máme to taky těžký!"


5 ZPŮSOBŮ, jak o svůj úlovek zase rychle přijít, aneb tohle FAKT NEZKOUŠEJ:
* čti mu tajně SMSky a zkus se mu nabourat do e-mailu
*
dělej mu žárlivé scény před kamarády
*
na veřejnosti ho oslovuj "Truhlíčku, Myšáčku nebo Šmudlíku"
*
rozbreč se pokaždé, když se mazlíte, a vzlykej, jak moc jsi šťastná
*
vyhrožuj mu rozchodem pokaždé, když se podívá na jinou holku