Jdi na obsah Jdi na menu
 


jak sbalit kluka

Toho nejsladčího kluka můžeš mít jen pro sebe...

Úsměv

Pusa od ucha k uchu je pořád lepší než zakaboněný pohled na špičky tvých bot.


První krok

Jasně, pánové jsou přece zkušení ,baliči", co to mají na háku. Ale když dojde na oslovení vytouženého objektu, bývají ztracení. Holka, která je natolik sebevědomá, že udělá první krok, je okamžitě dostane.


Vytáhni se

Sleduj ho, jak hraje fotbal, a hlavně si dej záležet, abys nevypadala jako totálně znuděná roštěnka. Jako oddaná obdivovatelka na svého brankáře zapůsobíš!


Naslouchání

Šok! Nezáleží, jak moc tě má rád. Jeho nejoblíbenější téma je (téměř) pokaždé on sám! Takže... Rande strávíš trpělivým posloucháním o jeho jedinečnosti (a budeš chtít vědět víc a víc...), on se rozloučí s pocitem krále a... s přesvědčením, že jsi prostě úžasná. Takoví jsou. Fakt!


Vysílej erotické signály

Pokud mu chceš něco říct, zkus svá slova vyjádřit myšlenkami. V duchu si opakuj slova, která bys mu ráda sdělila. Jestli je spirituálně aspoň trochu ,vzhůru‘, ucítí příval tvé energie. Zároveň tě taková akce připraví na následný slovní kontakt.


Vyzkoušej sílu sugesce

"Mluv o věcech, které miluješ, zatímco se dotýkáš jeho paže - uvědomí si význam slova milovat a spojí si je s vámi dvěma," tvrdí hypnotizér a psycholog Martin Skuhrovský.


Dělej to jako kočka

"Kočky jsou od přírody komunikativní a dokáží s lidmi manipulovat - mohou také vysílat toužebné signály plné lásky bez jediného slovíčka," říká Jitka Janešová, specialistka na neverbální komunikaci. "Sleduj, jak se kočce rozšíří zorničky, když tě vidí. Dává ti tím najevo, že jsi její milovaná panička..., nebo aspoň, že stojíš blízko lákavé konzervy s tuňákem:)."


"Kluci milují lichotky,"

Ale spíš než ,mám tě ráda‘ nebo ,miluju tě‘ uváděj konkrétní příklady. Myslím tím třeba ,s tebou je fakt sradna‘ nebo ,tobě to pálí‘ apod. Kluci jen dodávají: nepouštěj uzdu své fantazii, když má tvůj kluk okolo svoje kámoše.


Nech ho vyhrát

V hádce, v boji, v kartách, v čemkoli. Pro jednou se to nezblázní:-). Každýmu týpkovi to udělá dobře.


Blbnutí s vlasy

Starý trik - účinnost nesmrtelná. Pohrávání si s vlasy a jejich kroucení je výhradně holčičí záležitost, kterou nevědomky milují. Připomíná jim typický rozdíl mezi klukem (hippíci prominou) a holkou - jak roztomilé!


Buď pozitivní!

Nikdo nemá rád negativistky, co pořád proti někomu brojí. Nikdo tě nenavádí, abys jako slípka svého milovaného neustále hlasitě obdivovala, ale jednou za čas před svým čahounem prohodit ,mám ráda vysoký chlapy‘ vůbec nezaškodí:-)... Když se tvůj kluk cítí viditelně hrozně, zahraj si na utěšitelku a povzbuď ho!


Neschovávej svoje city za sexuální chtíč

Kluci poznají rozdíl mezi fyzickým sváděním a zamilovaným flirtováním. Neustálé dotýkání a ohmatávání okolních borců, soustavně vypadávající ňadra a tanga deroucí se bez námahy z kalhot ven mohou (překvapivě) vyvolat dojem, že jediné, o co ti jde, je pořádný zápas v posteli. Nemůžeš se pak divit, že se romantická procházka jarní nocí nekoná...


Daruj mu autíčko

Nejlíp angličáka. Uvidíš, čeho se dočkáš. Pokud máš pocit, že minifáro není to pravé ořechové, zkus to s jiným dárečkem - vypáleným CD, lístkem do kina.


Posuň vaše souznění dál

Opři se čelem o jeho čelo. Je to známka nejvyšší důvěry, porozumění a intimity. Jen ať to moc nebolí:-).


Podělte se jako bratr s bratrem!

Jak jinak si dokázat vzájemnou náklonnost, než tak, že se s ním láskyplně podělíš o oblíbený zmrzlinový pohár nebo koktejl:)?


Měj se ráda

a tvé pozitivní vibrace ho brzy polapí. Nejdůležitější flirtovací pravidlo je, být sama se sebou spokojena - a tím pádem způsobit, že i tvůj protějšek se bude cítit jako KingKong.


Až se příště

budete držet za ruku a koukat na západ slunce, propleť jeho prsty se svými. Taková houska poskytne vašim rukám maximální kontakt. Navíc je to hooodně potvrzující gesto, že mezi vámi je něco hlubšího:-).

 

Flirt trénink


Zahřívačka
Jsi flirt-začátečnice? Nepanikař! Svoje flirtovací taktiky si můžeš vyzkoušet na klukách, které vlastně nemáš v úmyslu sbalit. Jen si takhle osvědčíš, jestli tvoje technika funguje. Skládej jim spoustu komplimentů a buď přátelská. Tenhle postup opakuj minimálně desetkrát týdně.

Základy
Je na čase namakat svaly! Nenuť se do ničeho, při tomto lehkém "cvičeníčku" by ses měla cítit uvolněná. Pokud se tak neděje, stopni to a znovu několikrát vyzkoušej "Zahřívačku".
První impuls
Seď s nohama natočenýma směrem k němu. I řeč těla ho ujistí, že vnímáš, co ti povídá. Snaž se působit útleji tím, že si přehodíš nohu přes nohu. Tím se nakopne jeho ochranitelský pud - bude mít potřebu tě hýčkat.
 

Mezičas
Nezkoušej tyhle techniky, dokud si nebudeš úplně jistá "Základy". V mezičase se vybičuješ z pohodlné flirtovací atmosféry přímo do akce.
První impuls
Nabídni mu čtení osudu z jeho dlaně. Co na tom, že nejsi žádná cikánská věštkyně? Důležité je, že se budeš moct dotýkat jeho rukou (och!). Navíc mu můžeš říct, co jsi vyčetla: že skončí s krásnou a zábavnou dívkou, která je na dosah ruky:-).
První krok
Nakukej mu, že umíš číst taky z oční duhovky (www.volny.cz/m.gil). Budeš tak v jeho těsné blízkosti a můžeš se kochat jeho pohledem, aniž bys působila jako šmírák:-).

Pokročilý stupeň
Pozor - tato taktika je určena jen pro ty nejzdatnější! Pokud mezi ně nepatříš, nesbalíš na ni nikoho. Trochu ošemetná je v tom, že ho budeš balit pomocí popichování. Ale buď opatrná - mezi škádlením a urážením bývá tenká hranice!
První impuls
Buď drzá! Něco ve stylu: ,Hele, ten účes ti udělali v místním kadeřnictví zadarmo, nebo ti za to zaplatili?‘ řečeno s úsměvem, by mělo zabrat. Ale bacha - netrefuj se do něčeho příliš osobního: nemístné poznámky na špatný dech (ať jsou pravdivé nebo ne) ti žádný úspěch nepřinesou.
První krok
Nesouhlas se vším, co řekne. Miluje seriál Ztraceni? Řekni mu všechno, co tě na něm štve. Pokud mu budeš odporovat, dostaneš ho do pozice, kdy se bude snažit tě porazit. A kluci mají rádi partnera do debaty. Zásah!

Ať vzplane!
Vyzkoušej smrtící flirtovací triky se zaručenými výsledky

Krok 1 Pokus se o oční kontakt. A udrž ho!
Krok 2 Upřeným pohledem oskenuj celé jeho tělo.
Krok 3 Opakuj opačným směrem, dokud opět nezachytíš pohled jeho očí.
Krok 4 Opakuj Krok 1.
Krok 5 Pochvalně se na něj usměj (jako že jsi spokojená s tím, co vidíš).