Jdi na obsah Jdi na menu
 


Odstraň svou sokyni

Odstraň svou sokyni!!

Zjisti, kdo to je.
Doufejme, že nejsi tak pomstychtivá a nedáš to sežrat náhodně vybrané chudince. Nejlepší je si informaci ověřit sama, nenech si ji zjišťovat přes tři kamarádky, jedna z nich si určitě taky chce přihřát polívčičku. Nejlépe zjisti slečnino ctěbé jméno i s příjmením a bydlištěm (v době FB nic složitého).
Stojí ti tento kluk za to?
Pro účel článku předpokládejme, že tvoje srdce prahne po satisfakci (holky, které takové nejsou ať se jen dále baví článkem:). Kluk o kterého hodláš bojovat je jistě TEN kluk, kterého bezpodmínečně musíš mít i kdyby jen z principu aby jej neměla tak druhá. Čím víc o něj ale budeš stát, tím lépe si povedeš.
Chceš být fér nebo mrška?
Tady se nabízí nehrát až tak fér a použít jakýkoli prostředek k tomu, aby jsi dosáhla svého. V ženské válce žádná pravidla nejsou a pokud ti bude oplácet stejnou kartou, neváhej špekulovat jak být víc originálnější.
Vzhled?
Je vyšší? Má delší vlasy? Nebo jen lepší oblečení? Neboj prokouknout, vem si podpatky, vlasy narovenj žehličkou a půjč si např. oblečení od kamarádky. Jsi odvážná? Klidně ti může zůstat trocha sekunďáku na její židli, nebo se krabička s peroxidem vymění za šampon.
Správný bojovník je diplomat!
Je to nefér bitch co tě pomlouvá na celé škole a dělá ze života peklo tím, že je s NÍM vždycky tam kde se ty nachomýtneš? Nevadí, tuhle slepičku dostaneš slovy. Těmi ještě nikdo nikoho nezabil a špatně se prokazuje jejich působnost. Pomluvy odstraň ignorativní poznámkou a vyjádři se nevábně o její inteligenci. Urážet oblečení nebo vzhled moc nepomůže. Základ ale je, že každou holku urazí, když ji někdo řekne, že je tlustá i kdyby měla 45kg.
Co oči nevidí...
Pokud to není vina mistra dokonalého a to co dělá, dělá nezištně, nevystavuj ho vašemu handrkování. Vystavuješ ho situaci kdy by se musel otevřeně rozhodnout a nebo rozsoudit vaši hádku, což by ho přivedlo do podtlakové situace, to chlapi rádi nemají a vykašlal by se na Vás obě. To je totiž mnohem jednodušší.
Okouzluj jinak a lépe
Tím, že na škole rozhlásíš že má syfilis asi ničeho nedosáhneš. Kluk tomu může věřit, ale určitě ti neskočí do náruče. Buď chytřejší, zlepši si známky na jedničky, zapiš si nepovinné předměty, kluci milujou chytré holky. Zúčastni se akce, kde bude určitě taky a tancuj jako bohyně, ať vidí jak se umíš hýbat.
 
Už jste někdy soupeřily o kluka s jinou holkou? Jaký byl výsledek a jaké jste k němu použily metody?
Moje zkušenost: jsem impulsivní člověk a tak většinu věcí řeším s horkou hlavou, hned a ne zrovna slušně. občas padne i sprosté slovo a to, co bych řekla své konkurentce, to by si za rámeček jistě nedala. už jsem se párkrát o kluka utkala a ne vždy to bylo fér k té holce, nakonec jsme přišly na to, že je to debil. ;D